Guvernul se consultă cu Fondul Monetar Internaţional înainte de a aproba proiectul legii sănătăţii

Postat la 03 iulie 2012 12 afişări

Proiectul legii sănătăţii va fi lansat în dezbatere publică şi aprobat de Guvern după ce prevederile actului normativ vor fi prezentate şi instituţiilor financiare internaţionale, a anunţat, luni seara, la Guvern, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

El a precizat totuşi că, marţi, va fi prezentat pe site-ul ministerului de resort capitolul privind reforma sistemului de sănătate, cu menţiunea că şi acesta ar putea suferi modificări în urma discuţiilor cu instituţiile financiare internaţionale. Potrivit ministrului, capitolele privind urgenţele, medicamentele şi Şcoala Naţională de Sănătate Publică rămân nemodificate comparativ cu legislaţia în vigoare, singura noutate fiind că ambulanţele vor fi incluse în finanţarea asigurată de la bugetul de stat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
fmi,
consultari,
guvern,
legea sanatatii

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/guvernul-se-consulta-cu-fondul-monetar-international-inainte-de-a-aproba-proiectul-legii-sanatatii-9808308
9808308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.