Guvernul francez neagă existenţa unui plan de înlocuire a şefului France Telecom

Postat la 23 ianuarie 2013 14 afişări

Guvernul francez a negat marţi că ar avea intenţia de a-l concedia pe Stéphane Richard, şeful grupului France Telecom, ca parte a unui plan de schimbare a managementului la companiile pe care le controlează, scrie Reuters. Un purtător de cuvânt al executivului francez a declarat agenţiei că respinge zvonurile privind înlocuirea lui Richard, al cărui mandat în fruntea France Telecom nu a expirat.

Guvernul francez neagă existenţa unui plan de înlocuire a şefului France Telecom

Guvernul francez a negat marţi că ar avea intenţia de a-l concedia pe Stéphane Richard, şeful grupului France Telecom, ca parte a unui plan de schimbare a managementului la companiile pe care le controlează, scrie Reuters. Un purtător de cuvânt al executivului francez a declarat agenţiei că respinge zvonurile privind înlocuirea lui Richard, al cărui mandat în fruntea France Telecom nu a expirat. Publicaţia “La Lettre de l'Expansion” scrisese că guvernul de la Paris ia în calcul concedierea lui Stéphane Richard, directorul general al grupului France Telecom, căruia i se reproşează faptul că a semnat un acord care i-a permis operatorului rival Free (lliad) să înregistreze o creştere explozivă a numărului de clienţi care a determinat şi un val de schimbări în lanţ pe piaţa de comunicaţii din Franţa, bulversând întreaga industrie. Statul francez deţine 27% din France Telecom. Alegerea CEO-ului France Telecom este realizată în mod obişnuit de preşedintele Franţei, iar apoi propunerea este aprobată de board, conform Reuters. Grupul France Telecom deţine în România cel mai mare jucător de pe piaţa de comunicaţii mobile, Orange România.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-francez-neaga-existenta-unui-plan-de-inlocuire-a-sefului-france-telecom-10517587
10517587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.