GTG: Companiile din România investesc până la 1 milion de euro în sisteme de securitate

Postat la 27 septembrie 2018 57 afişări

Companiile investesc de la câteva mii de euro şi până la peste un milion de euro în integrarea infrastructurilor complexe de sisteme de securitate, potrivit estimărilor făcute de Global Technical Group (GTG), integrator de tehnologie din România.

GTG: Companiile din România investesc până la 1 milion de euro în sisteme de securitate

Costurile de implementare diferă în funcţie de mărimea organizaţiilor, de nevoile specifice ale acestora şi de funcţionalităţile recomandate. Costurile asociate implementării pot fi, în funcţie de preferinţele companiilor, fie sub formă de abonament lunar, fie sub formă de investiţie unică, situaţie în care acestea pot fi recuperate în mai puţin de un an.

„După o perioadă progresivă de investiţii şi de creştere a infrastructurilor la nivel naţional, a apărut, automat, şi nevoia de gestionare, urmărire şi optimizare a acestora, de o manieră centralizată şi cu ajutorul soluţiilor IoT”, spune Fadi Rida, fondator şi CEO al Global Technical Group.

Companiile din sectorul bancar, din industria de petrol şi gaze, din retail şi dezvoltatorii de clădiri comerciale de tip mall şi de birouri sunt principalii investitori din România în tehnologii de tip Internet of Things (IoT), mai arată studiu GTG.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
securitate,
it,
implementare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.