GSK a intrat în faza de alegere a cumpărătorului fabricii din Braşov. Dacă eşuează va fi închisă

Postat la 12 decembrie 2013 48 afişări

GSK a intrat în etapa de selecţie a cumpărătorului fabricii de medicamente de la Braşov, care se va încheia în primul trimestru al anului viitor şi în care vrea să cunoască planurile companiilor interesate pentru unitatea de producţie, iar dacă aceasta va eşua fabrica va fi închisă.

GSK a intrat în faza de alegere a cumpărătorului fabricii din Braşov. Dacă eşuează va fi închisă

 "Există un interes crescut pentru fabrica GSK din Braşov, iar prima fază a proiectului, cea de căutare de potenţiali cumpărători, s-a încheiat la începutul lunii noiembrie 2013. În faza a doua, GSK lucrează cu companiile interesate pentru a înţelege mai bine planurile specifice ale acestora pentru fabrica, precum şi pentru a conduce o analiză mai amănunţită, incluzând vizite la fabrica. Acest lucru ne ajută să selectăm cele mai bune oferte, cu care vom continua procesul de vânzare. Estimăm că vom finaliza această etapă până la sfârşitul primului trimestru din 2014", se arată într-un comunicat al companiei.

GSK precizeză că, dacă la sfârşitul acestei de-a doua faze nu va gasi un cumpărător potrivit, va începe procesul de închidere a fabricii.

"De la anunţul iniţial, GSK a căutat oportunităţi de a vinde site-ul de la Braşov unei terţe părţi, cu un acord tranzitoriu de producţie; acest lucru ne va asigura că furnizarea de produse din fabrica din Braşov va continua, până când producţia este transferată către alte site-uri GSK sau alţi producători externi. Un obiectiv cheie al procesului de vânzare a fabricii cu un contract de producţie tranzitoriu este menţinerea locurilor de muncă pentru angajaţii fabricii", menţionează sursa citată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gsk-a-intrat-in-faza-de-alegere-a-cumparatorului-fabricii-din-brasov-daca-esueaza-va-fi-inchisa-11759635
11759635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.