Grupul Saint-Gobain în România primeşte certificarea „Angajator de Top” pentru al treilea an consecutiv

Autor: Andra Stroe Postat la 04 februarie 2019 80 afişări

Grupul Saint-Gobain a fost certificat la nivel global, pentru al patrulea an consecutiv, ca „Angajator de Top” de către Institutul Top Employers, datorită implementării programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei şi oportunităţilor de mobilitate oferite în cadrul organizaţiei.

Grupul Saint-Gobain în România primeşte certificarea „Angajator de Top” pentru al treilea an consecutiv

Compania a primit aceeaşi recunoaştere şi în România, pentru condiţiile de muncă oferite angajaţilor săi. În total, Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 32 de ţări în care operează, Indonezia fiind certificată pentru prima dată anul acesta. De asemenea, au fost reînnoite certificările în Europa, America de Nord, Asia şi America Latină.

Institutul Top Employers este o organizaţie independentă care acordă distincţia „Angajator de Top” companiilor certificate din peste 20 de ţări, de pe diferite continente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
cariera,
institut

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.