Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a semnat pactul propus de Viorica Dăncilă

Postat la 16 septembrie 2019 72 afişări

Varujan Pambuccian a declarat, luni pentru MEDIAFAX, că grupul parlamentar al minorităţilot naţionale a semnat pactul pe care l-a propus Viorica Dăncilă partidelor, precizând că documentul include măsuri de bun simţ cu care mai mulţi aleşi ai grupului au fost de acord.

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a semnat pactul propus de Viorica Dăncilă

„Toţi cei 11 care au fost astăzi prezenţi din grupul minorităţilor au fost de acord cus emanrea pactului. Cu lucrurile acestea de bun simţ suntem de acord, aşa cum am fost de acord şi cu acordul propus de preşedintele Iohannis pe care iar l-am semnat şi probabil şi la alte formule de genul ăsta dacă sunt de tipul ăsta. În general semnăm lucruri cum am semnat şi pactul cu preşedintele, lucruri care confera stabilitate sistemului legislativ”, a declarat Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, luni, pentru MEDIAFAX.

Întrebat de MEDIAFAX ce a convins grupul parlamentar al minorităţilor să semneze pactul, Pambuccian a răspuns: „Chestiunea legată de nemodificarea sistemului de salarizare şi de pensii şi necreşterea taxelor”.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
pact,
semnare,
parlamentar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.