Dezvaluire recentă despre Michael Jackson! Ce l-a ucis, de fapt, pe megastar

Postat la 16 septembrie 2019 177 afişări

Michael Jackson a dezvoltat un soi de paranoia în ultimii ani din viaţa lui, care i-a adus sfârşitul, susţine unul dintre foştii săi bodyguarzi.

Dezvaluire recentă despre Michael Jackson! Ce l-a ucis, de fapt, pe megastar

Matt Fiddes (38 de ani), care s-a ocupat de securitatea personală a lui Michael Jackson în perioada 1999-2009, face o serie de dezvăluiri din viaţa megastarului. Fostul bodyguard al artistului susţine că Michael nu a murit din cauza unei vieţi agitate de star, ci cuprins de paranoia că toţi cei din jur îi vor răul.

Fiddes, antrenor de arte marţiale şi antreprenor, susţine că Michael Jackson îşi pierduse încrederea în toţi oamenii din cauza acuzaţiilor de pedofilie lansate de unii dintre foştii săi protejaţi.

Fostul bodyguard a dezvăluit pentru Daily Star că Michael Jackson nu a mai fost acelaşi om după cel de-al doilea proces de pedofilie, intentat Gavin Arvizo, care avea 13 ani în momentul în care susţine că a fost molestat.

După 6 luni de proces, Michael a fost găsit nevinovat, însă megastarul a fost devastat de publicitatea negativă din jurul cazului.

„După verdict a fost foarte clar că el nu va mai fi capabil să pocnească din degete şi să fie din nou Michael Jackson”, spune fostul lui bodyguard pentru sursa citată.

Matt Fiddes susţine că Michael nu a mai fost om după acel proces. Nu mânca, nu se odihnea şi avea mereu nevoie de medicamente şi tot soiul de substanţe pentru a se putea detaşa de oprobriul public, scrie protv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
michael jackson,
dezvaluiri,
ucidere,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.