Orasul unde primăria va confisca banii cerşetorilor pentru a îi descuraja să mai cerşească pe străzile oraşului

Postat la 16 septembrie 2019 193 afişări

Orasul unde primăria va confisca banii cerşetorilor pentru a îi descuraja să mai cerşească pe străzile oraşului

Consilierii locali municipali au aprobat astăzi, în unanimitate, un proiect de hotărâre ce prevede măsuri aspre pentru persoanele care sunt prinse la cerşit, astfel că într-un viitor apropiat, poliţiştii de la ordine publică vor confisca banii pe care cerceştorii îi primesc de la oameni. Măsura a fost preluată după cea a municipiului Cluj-Napoca, unde funcţionează, cu succes, de câţiva ani.

„Pe lângă măsurile celelalte pe care le-am luat săptămânile trecute, astăzi am adoptat un proiect prin care cresc amenzile şi, suplimentar, agenţii de la poliţia locală care vor fi împuterniciţi pentru acest scop vor confisca banii obţinuţi de către cerşetori”, a spus primarul Călin Bibarţ.

Acesta a menţionat că banii confiscaţi de la cerşetori vor ajunge în bugetul local al Aradului, scrie specialarad.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cersetorie,
bani,
primarie,
strazi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.