Grupul HTEC, companie de tehnologie intrată anul trecut pe piaţa locală, a deschis un centru de inginerie la Cluj. Urmează Iaşi şi Timişoara

Autor: Cristina Bellu Postat la 21 octombrie 2023 93 afişări

Grupul HTEC, companie de tehnologie intrată anul trecut pe piaţa locală, a deschis un centru de inginerie la Cluj. Urmează Iaşi şi Timişoara

HTEC Group, companie globală de servicii de tehnologie, consultanţă şi software cu sediul în San Francisco, a anunţat astăzi inaugurarea unui centru de excelenţă în inginerie în Cluj, urmând ca în perioada următoare să se extindă în alte două oraşe principale din ţară: Iaşi şi Timişoara.

"Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creştere semnificativă şi susţinută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi, (...) Cu încă două birouri deja în curs de înfiinţare în România - Iaşi şi Timişoara - continuăm să ne extindem prezenţa pe această piaţă de o importanţă strategică.", spune Sabin Pilipautanu, Country Director şi primul angajat al Grupului HTEC în România.

HTEC lucrează cu start-up-uri, corporaţii, investitori şi companii din Fortune 500, livrând servicii digitale complexe. Datorită palmaresului în materie de dezvoltare inovatoare în diverse domenii şi industrii, HTEC a devenit una din companiile tech cu cea mai rapidă creştere din SE Europei, dezvoltându-se 100% an de an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HTEC Group,
timisoara,
iasi,
cluj,
companie,
deschidere,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.