Grupul Enel va fi inclus în indicele bursier paneuropean STOXX Europe 50

Postat la 04 septembrie 2019 33 afişări

Grupul Enel va fi inclus în indicele bursier paneuropean STOXX Europe 50

Grupul Enel va fi inclus, începând cu 23 septembrie, în indicele STOXX Europe 50, care înglobează cele mai importante 50 de companii din Europa, informează compania.

Includerea Enel a fost decisă în urma evaluării periodice a companiilor listate realizată de către STOXX, operatorul indicilor grupului Deutsche Boerse, printre care se numără şi STOXX Europe 50.

Indicele STOXX Europe 50 urmăreşte companiile lider din cele mai importante sectoare economice din Europa, acoperind aproape 50% din capitalizarea pieţei bursiere europene.

Capitalizarea bursieră a Enel a ajuns în prezent la 68 de miliarde de euro, în creştere cu 40% faţă de începutul acestui an.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
enel,
indice,
companii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.