Grupul ALTEN deschide un nou sediu în Bucureşti

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 aprilie 2018 144 afişări

Grupul ALTEN a inaugurat noul său sediu în cel mai recent proiect non-rezidenţial din nordul Bucureştiului, OREGON Park.

Grupul ALTEN deschide un nou sediu în Bucureşti

Prezent pe piaţa românească din 2006, Grupul ALTEN a ajuns la 1.000 de consultanţi la sfârşitul anului 2017.

În octombrie 2016, ALTEN Group a achiziţionat şi compania locală de software Kepler-Rominfo. În ultimii doi ani, ALTEN a consolidat şi a structurat prezenţa durabilă a companiei în România, prin deschiderea de noi birouri în Iaşi – Nicolina Business Center şi Bucureşti - OREGON Park şi Sema Parc.

În OREGON Park, compania va ocupa 2.600 de metri pătraţi, într-o clădire care a fost concepută pentru a oferi standarde ridicate şi un spaţiu eficient de birouri, punând accentul pe consumul redus de energie.

Ca lider mondial în inginerie şi consultanţă tehnică, ALTEN desfăşoară proiecte de cercetare şi dezvoltare pentru companiile de vârf din toate sectoarele industriale, telecomunicaţii şi servicii din întreaga lume. Creat în 1988, grupul ALTEN are o forţă de muncă de peste 28.000 de angajaţi în 20 de ţări, dintre care 90% sunt ingineri de vârf. Cifra de afaceri a ajuns la 1,975 miliarde de euro în 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.