Grup Feroviar Român, desemnat CÂŞTIGĂTOR la CFR MARFĂ. Ce sumă va plăti GFR şi care sunt investiţiile asumate

Postat la 21 iunie 2013 44 afişări

Grup Feroviar Român a fost declarat câştigător în procesul de privatizare a CFR Marfă, oferind un preţ de 202 milioane euro pentru pachetul de 51% din acţiuni şi asumându-şi investiţii de 900 milioane lei plus 1,5 milioane euro investiţii de mediu, a anunţat, joi, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Grup Feroviar Român, desemnat CÂŞTIGĂTOR la CFR MARFĂ. Ce sumă va plăti GFR şi care sunt investiţiile asumate

 Ministrul a anunţat iniţial că volumul investiţiilor asumate este de 900 milioane euro, pentru ca pe urmă să se corecteze, precizând că este vorba de 900 milioane lei.

"După şapte ore de negocieri, a ieşit fumul alb. Astăzi putem declara un câştigător în competiţia de privatizare la CFR Marfă", a spus Fenechiu.

Grupul Feroviar Român va plăti integral preţul, după ce ministerul a respins cererea de plată în rate, iar contractul va fi semnat cel mai probabil săptămâna viitoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grup-feroviar-roman-desemnat-castigator-la-cfr-marfa-ce-suma-va-plati-gfr-si-care-sunt-investitiile-asumate-10997641
10997641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.