Grindeanu: "Sper să nu ajungem peste 6 luni într-o situaţie similară"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 iunie 2017 320 afişări

"Sper ca votul de azi din Parlament să nu fie o mare greşeală, iar PSD să numească viitorul premier. E important ca românii să simtă cât mai puţin efectele acestei crize politice", a spus Sorin Grindeanu după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi ALDE a fost adoptată în plenul reunit al Parlamentului.

Grindeanu: "Sper să nu ajungem peste 6 luni într-o situaţie similară"

"PSD nu înseamnă Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu; partidul trebuie să rămână unit", a mai spus el. "Sper din tot sufletul ca în 6 luni de zile să nu ajungem într-o situaţie similară; România nu ar merita aşa ceva", a spus primul ministru. "Eu am făcut ceea ce am crezut şi ceea ce cred în continuare că este mai bine. Am ales calea grea, să nu fac compromisuri şi să nu accept înţelegeri oculte, să nu negociez cu nimeni. Am ales să îmi fac datoria până la capăt într-un mod transparent şi onest. Faptul că toată această nebunie politică ar putea duce la pierderea guvernării de către PSD, iar aceste lucruri au fost riscate de cei care le-au făcut."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.