Greva de 24 de ore, miercuri, in Grecia

Postat la 15 iunie 2011 12 afişări

Administratia, comertul si transporturile vor fi perturbate miercuri in Grecia, unde sindicatele au lansat un apel la o greva de 24 de ore, precum si la manifestatii la Atena si in alte mari orase din tara, impotriva masurilor de austeritate si a privatizarilor.

Totodata, sindicatul controlorilor de trafic aerian a anuntat marti ca si-a suspendat apelul la o greva de 24 de ore pentru a nu perturba traficul aerian, vital pentru turism, principalul motor al economiei tarii. "Am decis luni seara sa ne suspendam miscarea deoarece Grecia este in prezent in plin sezon turistic", a declarat pentru AFP Anguelos Sotiropoulos, membru al consiliului de administratie al sindicatului. Apelul la greva generala este al treilea de la inceputul anului lansat de principalele sindicate din tara, GSEE (privat) si Adedy (public), pentru a denunta noul plan de austeritate si privatizari care trebuie votat pana la sfarsitul lui iunie pentru reducerea datoriei si deficitului tarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
grecia,
manifestanti
/actualitate/greva-de-24-de-ore-miercuri-in-grecia-8342707
8342707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.