GREVA controlorilor de trafic aerian între orele 11.00-13.00: Există posibilitatea ca aeronavele să nu decoleze de pe Otopeni în timpul grevei

Postat la 12 mai 2017 92 afişări

Sindicatele din domeniul controlului de trafic aerian au decis să menţină greva de avertisment stabilită pentru data de vineri, 12 mai, între orele 11.00 şi 13.00, astfel că doar 33,3% din zborurile programate pentru acest interval orar vor fi asistate, restul fiind suspendate sau chiar anulate.

GREVA controlorilor de trafic aerian între orele 11.00-13.00: Există posibilitatea ca aeronavele să nu decoleze de pe Otopeni în timpul grevei

UPDATE 10.00:  Tudorache(ATSR): Există posibilitatea ca aeronavele să nu decoleze de pe Otopeni în timpul grevei

Sindicatele din domeniul controlului de trafic aerian menţin, vineri, greva de avertisment, între orele 11.00 şi 13.00, existând posibilitatea ca nici o aeronavă să nu decoleze de pe aeroportul Otopeni sau de pe aeorportul din Cluj, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul sindical Gabriel Tudorache.

„Există o mică posibilitate ca o aeronavă să decoleze de pe Otopeni în intervalul orar 11.00-13.00”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Tudorache, preşedintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.