Greşeala FATALĂ făcută de prinţul Paul! S-a dat singur de gol

Postat la 29 iunie 2022 271 afişări

Greşeala FATALĂ făcută de prinţul Paul! S-a dat singur de gol

Prinţul Paul de România este prezentat, miercuri, în faţa instanţei din Paris, care va stabili dacă fugarul va fi extrădat.

Surse judiciare au declarat, pentru GÂNDUL, că Prinţul Paul a fost filat timp de 30 de zile. Acesta frecventa o cafenea zilnic, dimineaţa, şi intra în interior doar cu masca pe faţă, probabil ca metodă de prevenţie pentru a nu fi recunoscut.

Din acea cafenea, la ieşire, Prinţul Paul de România a fost „săltat” de poliţiştii francezi şi dus în arestul unei închisoare de maximă siguranţă, scrie gandul.ro

Paul de România avea asupra sa un paşaport britanic, astfel că urmează să se stabilească clar dacă are cetăţenie, iar dacă acest lucru se confirmă, fugarul poate cere să îşi execute pedeapsa în Marea Britanie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gol,
greseala,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.