Grecia are un nou Guvern. Giorgios Papandreou va demisiona din funcţie

Postat la 07 noiembrie 2011 13 afişări

Premierul grec, Giorgios Papandreou, şi liderul opoziţiei de dreapta Antonis Samaras au ajuns duminică seara la un acord privind formarea unui Guvern de uniune naţională, care nu va fi condus de actualul prim-ministru.

Un "acord" a fost găsit duminică seara între principalele două partide politice din Grecia pentru "formarea unui nou Guvern, care nu va fi condus de actualul prim-ministru Giorgios Papandreou", se arată într-un comunicat al preşedinţiei Republicii. "În cursul reuniunii, s-a convenit formarea unui nou Guvern cu scopul de a conduce ţara la alegeri imediat după implementarea deciziilor de la 26 octombrie", adică acordul de reducere a datoriei Greciei, încheiat de liderii zonei euro la Bruxelles, potrivit comunicatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
guvern,
Giorgios Papandreou,
demisie
/actualitate/grecia-are-un-nou-guvern-giorgios-papandreou-va-demisiona-din-functie-8947329
8947329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.