Grasii pot zbura linistiti

Postat la 20 ianuarie 2010 11 afişări

Compania aeriana Air France dezminte obligativitatea achitarii unui al doilea bilet in cazul pasagerilor corpolenti, ba chiar il ofera gratuit daca avionul nu zboara plin.

Singura noutate este legata de faptul ca incepand cu 1 februarie, Air France le propune pasagerilor din clasa economica, daca aceasta nu este completa, rambursarea celui de-al doilea loc, pe care un pasager corpolent ar fi ales sa-l plateasca pentru confortul sau personal.

Inca din 2005, Air France ofera pasagerilor corpolenti posibilitatea de a cumpara un al doilea loc pentru a le garanta un confort mai mare. Acest al doilea loc beneficiază de o reducere de 25%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grasii-pot-zbura-linistiti-5385138
5385138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.