Gral finalizează anul viitor un spital de 30 milioane de euro

Postat la 18 decembrie 2012 64 afişări

Operatorul de servicii medicale privat Gral Medical, controlat de Robert şi Georgeta Şerban, va finaliza anul viitor primul spital privat al reţelei, în urma unei investiţii de aproximativ 30 mil. euro, o parte din secţii fiind deja deschise, iar echipa medicală formată.

"Infrastructura pentru spitalul privat evoluează rapid, de aceea considerăm că vom reuşi să facem spitalul funcţional 100% în anul 2013 conform estimărilor iniţiale", a declarat Robert Chiţan, director promovare-dezvoltare al companiei. Gral Medical estimează că anul viitor va ajunge la afaceri de aproximativ 19 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 16 milioane de euro (73 mil. lei) din 2012. Rata profitului din acest an a companiei este de 7%.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gral-finalizeaza-anul-viitor-un-spital-de-30-milioane-de-euro-10398655
10398655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.