Gothaer Asigurări Reasigurări anunţă o creştere de peste 90% a volumului de prime subscrise în prima jumătate a anului

Autor: Ioana Matei Postat la 31 iulie 2013 103 afişări

Gothaer Asigurări Reasigurări anunţă pentru primul semestru al anului 2013 afaceri locale în creştere de peste 90% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cumulând un volum total al primelor brute subscrise de peste 27 milioane de lei pentru primele şase luni ale anului.

Gothaer Asigurări Reasigurări anunţă o creştere de peste 90% a volumului de prime subscrise în prima jumătate a anului

 Gothaer Asigurări Reasigurări a urcat patru locuri în clasamentul de asigurări generale la finele primului trimestru din 2013, conform datelor publicate de insuranceprofile.ro.

„Continuăm să ne dezvoltăm afacerile în zona de retail, precum şi pe segmentul companiilor mici şi mijlocii, cu un plan de afaceri construit pe strategii bine definite pentru a ajunge la un volum de prime consolidat şi sustenabil. Focusul nostru rămâne în continuare pe client şi în jurul lui ne concentrăm atât strategia de creştere, cât şi menţinerea şi îmbunătăţirea permanentă a serviciilor acordate” declară Anca Băbăneaţă, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

În topul asigurărilor Auto Casco din România, Gothaer se află printre primii 10 asiguratori în trimestrul I al anului 2013, cu o cotă de piaţă de 1.07%, ajungând în primul semestru la un volum de prime de peste 9 milioane lei.

Compania a înregistrat creşteri semnificative şi pe partea de asigurări tip property, principala linie de business a campaniei, cu 291% faţă de S1 2012, cumulând un volum de prime brute subscrise de peste 12 milioane de lei.

În ceea ce priveşte categoria asigurărilor agricole, Gothaer ocupă locul 3 în clasamentul de profil, cu o rată îmbunătăţită a cotei de piaţă de la 6,58% în primul trimestru din 2012, la 11,66% în 2013.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gothaer-asigurari-reasigurari-anunta-o-crestere-de-peste-90-a-volumului-de-prime-subscrise-in-prima-jumatate-a-anului-11187303
11187303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.