Gorghiu: Guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din guvernului PSD-PNL

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 mai 2024 20 afişări

Guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din Cabinetul, spune Alina Gorghiu, la o acţiune electorală în Piteşti. Ea exclude o colaborare PSD-PNL în judeţul Argeş.

Gorghiu: Guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din guvernului PSD-PNL

„Obiectivul nostru pentru 2024 este să dăm României un preşedinte liberal, să asigurăm o guvernare liberală, pentru că istoria arată că pentru ţara noastră, aceasta este formula politică de succes, atât pe plan intern cât şi pe plan externe, este formula care asigură stabilitate politică, dezvoltare economică, garanţii de securitate indispensabile într-un context internaţional dificil. Da, guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din Cabinetul acesta în care guvernul e PSD -PNL. Dar vreau să ştiţi un lucru, pe care vreau să îl ştie şi conducerea partidului, la noi în Argeş, orice discuţie cu PSD nu a intrat, nu intră şi nu va intra în calculul nostru”, spune Alina Goerghiu.

Ea aminteşte că la la Argeş liberalii candidează separat, „cu oameni mai buni şi propuneri de dezvoltare sănătoase şi ne e bine prin noi înşine”.

„Miniştrii liberali îşi îndeplinesc mandatul aşa cum trebuie, cu fruntea sus, cu proiecte sănătoase. În domeniul justiţiei am făcut din fenomenul fugarilor o prioritate a statuluui român nu doar al ministerului. Am adus anul acesta peste 300 de fugari, marea lor majoritate condamnaţi definitiv, care au de executat aproape 1.000 de ani de închisoare. Dacă îi adăugăm şi pe cei aduşi în 2023, împreună au de executat peste 3.500 de ani de închisoare”, încheie Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gorghiu,
psd,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.