Google vine oficial in Romania. Dan Bulucea este numit sef

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 noiembrie 2010 139 afişări

Desi au existat mai multe incercari legate de deschiderea unui birou Google pe piata locala si o serie de country manageri, cel mai mare motor de cautare a anuntat de-abia astazi inaugurarea oficiala a prezentei in Romania.

Dan Bulucea, pana in primavara acestui an director de marketing si business in cadrul Microsoft Romania, este noul sef al Google in Romania, dupa un total de 12 ani petrecuti in cadrul filialei locale ale celui mai mare producator de software din lume.

"Scopul Google este sa ofere utilizatorilor romani, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile si inovatoare in limba locala", spune Dan Bulucea, facand referire la cele peste 10 produse lansate de companie pana acum in limba romana, localizate pentru utilizatorii romani, printre care Google.ro, AdWords si AdSense, Google Maps, Google Places sau Google Translate. "Romania este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atat in ce priveste utilizatorii individuali, cat si companiile", a mai spus country managerul pentru Romania al Google.

Biroul din Bucuresti va coordona dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu parteneri romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Google,
Dan Bulucea
/actualitate/google-vine-oficial-in-romania-dan-bulucea-este-numit-sef-7688612
7688612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.