Google rivalul Groupon: a lansat serviciul de reduceri Google Offers

Autor: Roxana Cristea Postat la 27 aprilie 2011 26 afişări

Google tinteste catre segmental de piata al cupoanelor de reduceri pentru cumparaturi lansand serviciul de reduceri Google Offers. Astfel, compania care detine cel mai mare motor de cautare din lume intra in concurenta directa cu compania Groupon, informeaza Reuters.

Serviciul Google Offers a fost lansat in Portland, Oregon unde counsumatorii sunt invitati, prin intermediul reclamelor facute de Google pe mai multe site-uri, sa il foloseasca.

Razboiul dintre cele doua companii de advertising online, Google si Groupon, este tot mai intens, fiecare companie incercand sa atraga firme cat mai mici precum saloane de cosmetica si restaurante.

Lansarea gigantului Google pe o noua piata vine in urma incercarii din decembrie cand a incercat sa cumpere Groupon pentru 6 miliarde de dolari, oferta fiind respinsa.

Potrivit unui comunicat al companiei, Google va permite cleintilor sa obtina "reduceri semnificative livrate direct in inbox"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
Groupon,
Google Offers
/actualitate/google-rivalul-groupon-a-lansat-serviciul-de-reduceri-google-offers-8196618
8196618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.