GOOGLE îşi îmbunătăţeşte motorul de căutare, pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a companiei

Postat la 27 septembrie 2013 26 afişări

Gigantul american de internet Google, care sărbătoreşte vineri 15 ani de la lansare, a anunţat îmbunătăţirea funcţiilor motorului său de căutare.

GOOGLE îşi îmbunătăţeşte motorul de căutare, pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a companiei

 Noile funcţionalităţi ale motorului de căutare Google au fost anunţate joi, de Amit Singhal, responsabilul diviziei Search a Google, pe blogul companiei.

Potrivit lui Amit Singhal, motorul de căutare Google are acum capacitatea de a răspunde unor solicitări complexe ale utilizatorilor, fiind totodată un instrument util de comparaţie.

"Ce cantitate de grăsimi saturate se găseşte în unt comparativ cu uleiul de măsline? Putem căuta răspunsul în mod simplu pe Google, folosind sintagma: +compară untul cu uleiul de măsline+", a exemplificat Amit Singhal, precizând că acelaşi lucru poate fi încercat pentru a răspunde altor întrebări pentru care utilizatorul caută răspunsul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-isi-imbunatateste-motorul-de-cautare-pentru-a-marca-cea-de-a-15-a-aniversare-a-companiei-11407853
11407853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.