Glume şi critici la adresa Mariei Grapini după audierea lui Kovesi: ”Nu meritaţi votul meu”

Postat la 27 februarie 2019 9185 afişări

Clotilde Armand, liderul USR Sector 1, a glumit pe seama europarlamentarului Maria Grapini, după audierea Laurei Kovesi în faţa comisiilor pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne şi control bugetar ale PE.

Glume şi critici la adresa Mariei Grapini după audierea lui Kovesi: ”Nu meritaţi votul meu”

“Am tot citit că dna Laura Codruţa Kovesi “a fost pusă în dificultate” de Maria Grapini. Cred că L.C.K a avut nevoie de interpret după ce a vorbit M. Grapini. De aici “dificultate”″, a scris Clotilde Armand pe pagina personală de Facebook.

Europarlamentul Maria Grapini a avut cea mai dură intervenţie în timpul audierii foste şefe DNA, pe care a acuzat-o că minte şi căreia i-a cerut să explice cum va putea conduce Parchetul European după ce a fost demisă de la DNA, scrie stirileprotv.ro

La scurt timp după finalul audierii Laurei Codruţei Kovesi, pagina de Facebok a europarlamentarului Maria Grapini a fost invadată de comentarii negative.

Câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a Mariei Grapini:

“Doamna Grapini, ati reusit, in fata Europei, sa va aratati atat caracterul, dar si cat de mizerabila e politica partidului dvs! Sa stiti ca azi ati ajutat-o pe Kovesi cu interventia dvs de prost gust!???? V-ati facut de ras! Iar!”

- “Medicamente!! Medicamente!! Nici de pe foaie nu eşti în stare sa citeşti, tuta suprema!”

- ”Nu vă meritaţi votul meu, nu pot să-l retrag”

- ”Felicitări pentru prestaţia din Parlamentul European, previzibilă de altfel. Am putut să vedem din nou ce **** sunteţi”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laura kovesi,
audiere,
critici,
glume

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.