Globurile de Aur – cum sa pierzi o bratara de 850.000 de dolari

Postat la 19 ianuarie 2011 16 afişări

Actrita din Mad Men, Christina Hendricks, si-a accesorizat decolteul cu un colier de 850.000 de dolari, insa l-a pierdut pe covorul rosu de la Globurile de Aur.

Actrita, cunoscuta pentru formele sale rotunde, a intrat in panica cand si-a dat seama ca una din cele doua bratari imprumutate de la exclusivistul producator de bijuterii Chopard i-a alunecat de la incheietura. Imediat actrita i-a intrebat pe cei de alaturi: "Nu ati vazut o bratara cu diamante? Am pierdut una care arata exact ca asta". Ea a fost blocata de agentii de securitate in timp ce incerca sa-si recupereze bijuteria, intrucat nimanui nu ii este permis sa intre ori sa iasa din sala dupa inceperea spectacolului. Dupa o discutie aprinsa cu paznicii, Hendricks a parasit totusi sala in care se decernau trofeele ca sa-si gaseasca colierul, insa a fost usurata sa afle ca fusese deja gasit de unul dintre organizatori. Asa se face ca, potrivit New York Post, bratara a ajuns la unul dintre agentii sai de publicitate. Un reprezentant al Chopard a confirmat ca Hendricks purta bratara de 200 de carate la gala si un paznic s-a asigurat ca nu se va rataci.

Cititi mai multe despre incidentul de la Globurile de Aur pe www.dailymail.co.uk si www.nypost.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Globurile de Aur,
bratara,
bani
/actualitate/globurile-de-aur-cum-sa-pierzi-o-bratara-de-850-000-de-dolari-7902530
7902530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.