Gitenstein: Românii îşi doresc o ţară şi instituţii puternice şi independente

Postat la 28 noiembrie 2012 10 afişări

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat, cu ocazia ceremoniei de decorare a sa de la Palatul Cotroceni, că românii îşi doresc o ţară şi instituţii puternice şi independente, care să le ofere puterea de a-şi realiza visurile, americanii împărtăşind aceleaşi valori.

Ambasadorul american a povestit că în mandatul său cel mai plăcut lucru a fost să îi cunoască pe români, să descopere "energia, inteligenţa, pasiunea, creativitatea şi umorul" acestora.

"De aceea sunt atât de optimist în privinţa viitorului României şi a relaţiei dintre popoarele noastre. Românii sunt patrioţi şi îşi doresc ca această ţară şi instituţiile sale să fie puternice, independente şi să ofere fiecărui român puterea de a-şi realiza visurile. Noi, americanii, împărtăşim aceleaşi valori", a spus Gitenstein, în discursul său.

El a apreciat că perioada de trei ani petrecută în România împreună cu soţia sa, Libby, "au fost printre cei mai plini de satisfacţii" din viaţa lor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gitenstein,
puternice,
independente
/actualitate/gitenstein-romanii-isi-doresc-o-tara-si-institutii-puternice-si-independente-10355879
10355879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.