Gimnastul Marian Drăgulescu, medalie de aur la sărituri la Cupa Israelului

Autor: Adina Oşan Postat la 13 septembrie 2015 109 afişări

Gimnastul Marian Drăgulescu a cucerit medalia de aur la sărituri şi pe cea de bronz la bară, la aproape trei ani de la retragerea din competiţii, în timp ce Andrei Ursasche a câştigat medalia de bronz la cal cu mânere, la Cupa Israelului, desfăşurată la Tel Aviv.

Revenit în gimnastică în luna ianuarie, după ce în noiembrie 2012 anunţa că se retrage din activitate, Marian Drăgulescu a cucerit două medalii la Cupa Israelului, desfăşurată la Tel Aviv, la "Hadar Yosef National Training Center", competiţie la care au mai participat sportivi din Azerbaidjan, Croaţia, Lituania şi Israel. Astfel, în primul său concurs oficial după revenire, Drăgulescu a concurat la cinci aparate (mai puţin la inele), fiind medaliat cu aur la sărituri (nota 15,650) şi cu bronz la bară fixă (14,550).

Din echipa României au mai făcut parte Daniel Rădeanu şi Andrei Ursache, cel de-al doilea obţinând bronzul la cal cu mânere (14,250).

"Alături de Oleg Stepko, Filip Ude, Alexandr Shatilov, Andrei Medvedev şi, nu numai, Marian Drăgulescu a fost una dintre vedetele concursului a cărei evoluţie a fost aşteptată cu mult interes. Revenit în activitate în ianuarie acest an, Marian Drăgulescu s-a aflat la prima sa reapariţie oficială, una care s-a dovedit a fi de bun augur, el urcând pe podium de două ori", se arată într-un comunicat de duminică al FR Gimnastică.

Competiţia la individual-compus de la Cupa Israelului a fost câştigată de Oleg Stepko (Azerbaidjan, 89,000 puncte).

Următoarele teste pentru gimnaştii români vor fi reprezentante de Campionatele Naţionale, la Bucureşti, între 25-27 septembrie, precum şi în cadrul patrulaterului România-Spania-Ungaria-Norvegia (Bucureşti, în 3 octombrie).

Atât băieţii, cât şi fetele din lotul României se pregătesc pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Glasgow, din luna octombrie, la care se vor decide sportivii şi echipele calificate direct la Jocurile Olimpice de la Rio.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GIMNASTICĂ,
DRĂGULESCU,
MEDALIE
/actualitate/gimnastul-marian-dragulescu-medalie-de-aur-la-sarituri-la-cupa-israelului-14710514
14710514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.