Gigi Becali, un vietnamez, Horia Manda şi Radu Bugica au încheiat cele mai mari contracte de concesiune cu ADS în 2022

Autor: Florentina Niţu Postat la 30 ianuarie 2023 289 afişări

Gigi Becali, patronul FCSB (echipă denumită înainte Steaua), Huynh Doan Mai Anh, un cetăţean vietnamez, Horia Dragoş Manda, membru al consiliului de administraţie al One United Properties şi Radu Bugica, membru în consiliul de supraveghere la Transelectrica, au încheiat cele mai mari contracte de concesiune cu Agenţia Domeniilor Statului (ADS) în 2022, conform unei analize făcute de ZF pe baza datelor oferite de ADS.

Gigi Becali, un vietnamez, Horia Manda şi Radu Bugica au încheiat cele mai mari contracte de concesiune cu ADS în 2022

Gigi Becali, patronul FCSB (echipă denumită înainte Steaua), Huynh Doan Mai Anh, un cetăţean vietnamez, Horia Dragoş Manda, membru al consiliului de administraţie al One United Properties şi Radu Bugica, membru în consiliul de supraveghere la Transelectrica, au încheiat cele mai mari contracte de concesiune cu Agenţia Domeniilor Statului (ADS) în 2022, conform unei analize făcute de ZF  pe baza datelor oferite de ADS.

Gigi Becali a luat în concesiune 850 de hectare de teren din judeţul Tulcea şi a oferit o redevenţă de 2.433 de kilograme de grâu la hectar. Aceasta a fost cea mai mare suprafaţă concesionată în 2022 din patrimoniul statului, arată datele ADS. Al doilea cel mai mare contract de concesiune al ADS de anul trecut a fost încheiat cu Domeniile Dropia, companie în spatele căreia se află Huynh Doan Mai Anh, un cetăţean vietnamez, conform datelor Confidas.ro. Apoi, două mari contracte au fost semnate cu Domeniile Prince Matei, în spatele cărora se află mai mulţi antreprenori români, printre care Horia Dragoş Manda şi Radu Bugica.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.