Gigi Becali, la Curtea de Apel Constanţa: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

Postat la 18 martie 2014 58 afişări

Gigi Becali a spus, marţi, la Curtea de Apel Constanţa, care judecă cererea sa de întrerupere a pedepsei, că are dureri mari la coloană şi că a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operaţia de urgenţă, el adăugând că nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie.

Gigi Becali, la Curtea de Apel Constanţa: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

 Marţi dimineaţă, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus de la Penitenciarul Poarta Albă la Curtea de Apel Constanţa, pentru judecarea contestaţiei acestuia la decizia Tribunalului, de respingere a cererii de întrerupere a pedepsei din motive medicale.

Maria Vasii, avocata lui Becali, a cerut instanţei să admită contestaţia la decizia Tribunalului Constanţa, care a respins solicitarea de întrerupere a pedepsei, aducând din nou aceleaşi argumente, respectiv că există un raport de expertiză medico-legal în acest caz şi că medicii legişti au stabilit că finanţatorul Stelei are o afecţiune gravă care nu poate fi tratată în regimul penitenciar şi care necesită intervenţie chirurgicală.

Ea a prezentat mai multe cazuri de la instanţe din ţară în care condamnaţi cu pedepse mult mai aspre decât Becali au beneficiat de întreruperea perioadei de detenţie din motive medicale, dar şi cazuri de la CEDO în care România a fost condamnată tocmai pentru că nu a permis unor condamnaţi să fie eliberaţi pentru tratament medical.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gigi-becali-la-curtea-de-apel-constanta-nu-am-fost-condamnat-la-moarte-sau-la-paralizie-12284444
12284444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.