Gigi Becali i-a cerut avocatului să înceapă demersuri la Preşedinţie pentru graţiere

Postat la 21 mai 2013 24 afişări

Avocatul Bogdan Vlad a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că Gigi Becali i-a cerut să introducă la Preşedinţie un memoriu de graţiere, precizând că documentul, care va fi bazat pe argumente predominant personale, va fi depus săptămâna viitoare.

Gigi Becali i-a cerut avocatului să înceapă demersuri la Preşedinţie pentru graţiere

 Avocatul a precizat că a avut o discuţie cu Gigi Becali după ce acesta a fost încarcerat, iar în urma celor stabilite cu clientul lui, va redacta un memoriu de graţiere, pe care îl va trimite Preşedinţiei.

Bogdan Vlad a mai spus că în document nu vor fi invocate articole de lege privind graţierea, ci acesta va conţine predominant argumente de natură personală. Avocatul a precizat că în cererea de graţiere vor fi invocate aspecte ce ţin de viaţa de familie a lui Gigi Becali sau de viaţa profesională a acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gigi-becali-i-a-cerut-avocatului-sa-inceapa-demersuri-la-presedintie-pentru-gratiere-10892404
10892404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.