Gigi Becali, executat silit dupa ce a fost amendat pentru discriminare. Ce afirmatii i-au adus amenda

Postat la 04 august 2011 18 afişări

Primaria sectorului 1 Bucuresti este pusa a-l executa silit pe Gigi Becali, de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), care l-a amendat pe finantatorul echipei Steaua cu 2.000 de lei, pentru afirmatii denigratoare si discriminatorii la adresa femeilor.

Pentru o serie de afirmatii jignitoare la adresa femeilor, facute in timpul unei emisiuni la postul Antena 2, din 27 aprilie 2011, CNCD a hotarat - cu cinci votui "pentru" si unul impotriva - amendarea contraventionala a lui Gigi Becali cu 2.000 de lei.

"Amenda se va achita la Primaria sectorului 1 Bucuresti, conform Ordonantei 2/2001 privind regimul contraventiilor. Contravenientul este obligat sa trimita dovada platii catre CNCD", se arata in hotararea Consiliului, care precizeaza ca in termen de 15 zile de la data emiterii, in cazul in care nu e contestata in instanta de contencios administrativ, aceasta "constituie de drept titlu executoriu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executat,
Gigi,
discriminare
/actualitate/gigi-becali-executat-silit-dupa-ce-a-fost-amendat-pentru-discriminare-ce-afirmatii-i-au-adus-amenda-8567989
8567989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.