Gheorghiţă, mesaj pentru ÎPS Teodosie: Suntem responsabili moral de moartea oamenilor

Autor: Laura Buciu Postat la 10 decembrie 2021 232 afişări

Coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiţă, a reacţionat după ce ÎPS Teodosie a făcut noi declaraţii despre vaccinare. „Să încetăm cu astfel de declaraţii pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor”, a spus Gheorghiţă.

Gheorghiţă, mesaj pentru ÎPS Teodosie: Suntem responsabili moral de moartea oamenilor

„Din punctul meu de vedere astfel de declaraţii sunt extrem de periculoase prin faptul că accentuează neîncrederea şi evitarea oamenilor, cu atât mai mult cu cât parte din aceste informaţii sunt eronate. În primul rând, nu sunt vaccinuri experimentale. Sunt autorizate că orice alt medicament. Vaccinul Pfizer de exemplu de la vârstă de 16 în sus are autorizare definitivă de la FDA. Deci nu se va întâmpla nimic de aici înainte”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

Şeful campaniei de vaccinare a mai spus că persoanele care transmit informaţii false despre vaccinuri sunt responsabile din punct de vedere moral pentru moartea pacienţilor COVID.

„Sunt peste opt miliarde de doze administrate la nivel mondial. Sunt discutate şi analizate iar şi iar. Nu pot să spui public, mai ales o persoană foarte cunoscută în spaţiul public care reprezintă un corp profesional important, de care oamenii ţin cont, că aceste vaccinuri au prospect îndoielnic şi aşa mai departe. Sunt prospecte că la orice alt medicament. Trebuie să încetăm cu astfel de declaraţii pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor”, a precizat Valeriu Gheorghiţă.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a făcut noi declaraţii controversate despre vaccinul anti-COVID. IPS Teodosie a spus că vaccinul este experimental şi neasumat de producători şi că medicina nu mai are logică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
valeriu gheorghiţă,
ips teodosie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.