Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PDL Suceava

Postat la 14 noiembrie 2013 51 afişări

Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava, obiectivul noii echipe de conducere fiind ca dreapta politică să conducă din nou administraţia publică din judeţ.

Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PDL Suceava

 Flutur a declarat, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile din 30 noiembrie pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a spus că s-a primit avizul BPN al PDL pentru candidatura sa la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene sucevene.

"Ne pregătim ca de la finele anului să intrăm în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.(..) Pornim ofensiva ca judeţul să fie condus în administraţia publică, din nou de dreapta", a spus Flutur.

El a arătat că ambiţia sa este să adune din nou forţele PDL pentru a câştiga alegerile în judeţul Suceava, iar primul obiectiv e municipiul reşedinţă de judeţ unde candidatul pentru funcţia de primar este actualul deputat Ioan Bălan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gheorghe-flutur-candideaza-pentru-un-nou-mandat-de-presedinte-al-pdl-suceava-11684675
11684675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.