Gestul lui David Beckham care a ÎNDUIOŞAT o lume întreagă. Cum a fost surprins starul fotbalului englez

Postat la 23 ianuarie 2017 56 afişări

David Beckham s-a oprit din condus pentru a ajuta o femeie care a căzut şi s-a lovit la cap, scrie contactmusic.com.

Gestul lui David Beckham care a ÎNDUIOŞAT o lume întreagă. Cum a fost surprins starul fotbalului englez

Fostul fotbalist englez David Beckham se afla la volanul bolidului său, în Londra, când a ajuns în zona accidentului, unde o femeie a căzut pe stradă şi s-a lovit la cap. Beckham nu a ezitat, a oprit maşina şi şi-a oferit ajutorul. 

Un purtător de cuvânt al Brigadei de Pompieri din Londra a declarat: ”În jurul orei 16.45 (18.45 ora României) ne-a fost semnalat un caz, o femeie a căzut pe stradă în timp ce traversa, şi s-a lovit la cap. David Beckham se afla prin apropiere şi deja îi oferise o sticlă cu apă victimei. Acesta i-a sărit în ajutor imediat. Când a ajuns ambulanţa i s-a mulţumit şi i s-a spus că poate să plece mai departe”.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beckham,
fotbal,
femeie,
cadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.