Gestul extrem la care a apelat un suporter din Arad! Supărat că Real Madrid a pierdut El Clasico

Postat la 25 decembrie 2017 156 afişări

Un bărbat din Arad în vârstă de 70 de ani, fan al lui Real Madrid, şi-a incendiat casa supărat că favoriţii au fost învinşi pe Santiago Bernabeu, scor 3-0, de marii rivali de la Barcelona.

Gestul extrem la care a apelat un suporter din Arad! Supărat că Real Madrid a pierdut El Clasico

Conform ghidularadean.ro, în ajunul Crăciunului bărbatul s-a închis în casă, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului şi l-a aruncat în sobă.

Salvarea acestuia a venit din partea femeii care l-a luat în întreţinere pe bătrân. Aceasta a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă.

Din cauza faptei, bărbatul se va alege cu dosar penal pentru distrugere, el urmând să fie expus şi unei expertize psihiatrice

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.