Germania va trimite aproximativ 100 de instructori militari în Irak

Autor: Mihai Draghici Postat la 11 decembrie 2014 31 afişări

Germania va trimite aproximativ 100 de militari în nordul Irakului, cu misiunea de instruire a trupelor irakiene care luptă împotriva grupului terorist Stat Islamic.

"Coaliţia guvernamentală germană a ajuns la un acord pentru trimiterea a circa 100 de instructori militari, în cadrul unei operaţiuni desfăşurate în cooperare cu Italia, Olanda şi ţările scandinave", a comunicat Ministerul german al Apărării.

Generalul american James Terry a anunţat luni că ţările care participă la coaliţia contra grupului terorist Stat Islamic vor trimite 1.500 de militari în Irak. La coaliţia internaţională coordonată de Statele Unite participă aproximativ 60 de state.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
IRAK,
TERORISM
/actualitate/germania-va-trimite-aproximativ-100-de-instructori-militari-in-irak-13715978
13715978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.