Germania şi Marea Britanie au semnat un acord de cooperare militară

Postat la 05 octombrie 2018 84 afişări

Germania şi Marea Britanie au semnat vineri un acord de cooperare militară, un semnal că Guvernul de la Londra menţine angajamentul pentru apărarea Europei în pofida impasului negocierilor cu Uniunea Europeană pe tema Brexit, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Germania şi Marea Britanie au semnat un acord de cooperare militară

Unul dintre cele mai puternice atuuri ale Guvernului de la Londra în negocierile privind ieşirea Marii Britanii din UE este aşteptarea că naţiunea britanică va continua să joace un rol determinant în securitatea europeană post-Brexit.

Gavin Williamson, ministrul britanic al Apărării, a semnat vineri, în orăşelul german Sennelager, cu omologul său din Germania, Ursula von der Leyen, un acord de cooperare militară britanico-germană.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
germania,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.