Referendumul pentru familie: Cum se poziţionează politicienii faţă de evenimentul din weekend

Postat la 05 octombrie 2018 43 afişări

Românii sunt aşteptaţi la urne, sâmbătă şi duminică, la referendumul naţional pentru redefinirea familiei. Dragnea, Băsescu, Tomac şi Orban au anunţat că vor vota pentru, Tăriceanu şi Hunor au precizat doar că vor merge să voteze, iar Barna s-a poziţionat împotriva referendumului.

Referendumul pentru familie: Cum se poziţionează politicienii faţă de evenimentul din weekend

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi, pe 6 şi 7 octombrie, la referendumul naţional pentru redefinirea familiei. Majoritatea liderilor partidelor parlamentare şi-au anunţat intenţia referitoare la acest referendum.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că va vota la referendum pentru familia tradiţională deoarece a fost educat „ortodox, la ţară”.

„Dacă mă întrebaţi ce fac eu, merg la referendum şi educaţie mea ortodoxă, educaţia mea de copil crescut la sat, la ţară, înconjurat de familia tradiţională, mă face să spun <Da> cu toată hotărârea la acest referendum, pentru că aşa văd eu societatea românească, continutatea acestui popor”, a afirmat Dragnea la România TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.