Stocul de locuinţe noi din Sectorul 1 creşte cu 276 de unităţi, livrate în cartierul Greenfield Băneasa

Autor: Andra Stroe Postat la 04 octombrie 2018 101 afişări

Impact Developer & Contractor SA (IMP) a finalizat în luna septembrie lucrările de construcţie pentru 276 de apartamente noi cu 2, 3 şi 4 camere în cartierul rezidenţial Greenfield Băneasa. Cu o valoare estimată la 23,6 milioane euro (plus TVA), apartamentele fac parte din cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului – Ansamblul Platanilor.

Stocul de locuinţe noi din Sectorul 1 creşte cu 276 de unităţi, livrate în cartierul Greenfield Băneasa

Aproximativ 20% din totalul noilor apartamente au fost deja rezervate, Greenfield Băneasa ajungând astfel la un total de peste 2.300 de locuinţe livrate şi o comunitate cu peste 4.500 de locuitori. 

“Cartierul Greenfield Băneasa îşi menţine poziţionarea de cel mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 al Bucureştiului, stocul de apartamente livrate luna această reprezentând circa 30% din totalul locuinţelor finalizate în zonă de Nord a capitalei în 2018. În acelaşi timp, pe o piaţă imobiliară activă, Greenfield îşi confirmă atractivitatea prin poziţionarea unică, în sectorul 1, la liziera pădurilor Băneasa şi Tunari, un element extrem de important pentru familiile tinere, cu sau fără copii, care beneficiază de cadrul natural oferit de pădure în imediata vecinătate a locuinţei”, a declarat Bogdan Oşlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Cea de-a treia fază de dezvoltare din cadrul Greenfield Băneasa, începută în anul 2016 şi având ca termen de finalizare anul 2019, include Parcul Platanilor pe o suprafaţa de 6.000 mp împărţită în zone verzi, locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere. Acesta se alătură vecinătăţii împădurite pentru a oferi rezidenţilor un cadru natural unic în care aceştia se pot relaxa şi petrece timpul liber. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baneasa,
locuinte,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.