George Soros acuză Facebook de conspiraţie pentru ca Donald Trump să fie reales preşedinte al SUA

Autor: Marinela Sarbu Postat la 27 ianuarie 2020 70 afişări

George Soros acuză Facebook de conspiraţie pentru ca Donald Trump să fie reales preşedinte al SUA

Miliardarul american George Soros a declarat că Facebook răspândeşte dezinformarea în rândul utilizatorilor săi, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcţia de preşedinte al SUA,  potrivit agenţiei Bloomberg.

”Cred că există un fel de operaţiune informală de asistenţă reciprocă sau înţelegere între Trump şi Facebook”, a declarat Soros la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, de săptămâna trecută.

”Facebook va lucra pentru a ajutat la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, aşadar situaţia aceasta nu se va schimba şi îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2010”, a adăugat acesta.

Soros nu a oferit nicio dovadă în acest sens.

”Acest lucru este total greşit”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Facebook, Andy Stone.

Soros a utilizat, de asemenea, în trecut, în cadrul discursului său anual de la Davos pentru a critica gigantul social media. În 2018, acesta a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care alimentează dependenţa în rândul utilizatorilor, iar anul trecut a reiterat necesitatea reglementărilor companiilor din sectorul tehnologiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
soros,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.