General Electric ia în calcul extinderea capacităţii fabricii de echipament petrolier din Ploieşti

Autor: Carol Dan Postat la 06 ianuarie 2015 451 afişări

Grupul american General Electric (GE) analizează posibilitatea extinderii capacităţii fabricii de echipamente petroliere din Ploieşti, pe care a cumpărat-o în 2013 de la compania Lufkin, cu producţia de echipamente pentru forajul off-shore.

"Analizăm posibilitatea de a extinde producţia fabricii Lukfin cu echipament offshore, având în vedere, de exemplu, resursele Mării Negre", a declarat într-un comunicat Cristian Colţeanu, preşedinte şi director general al GE pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

În fabrica din Ploieşti lucrează aproape 400 de angajaţi, iar producţia este exportată în proporţie de 90%.

GE mai are în România, la Bucureşti, o fabrică de componente de motoare pentru avioane.

Prin cele două fabrici GE realizează exporturi anuale de bunuri şi servicii de peste 70 milioane de dolari.

Grupul GE a încheiat anul 2013 cu venituri de 146 miliarde de dolari şi un profit net de 14 miliarde de dolari, în creştere cu 3%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GENERAL ELECTRIC,
EXPORT,
/actualitate/general-electric-ia-in-calcul-extinderea-capacitatii-fabricii-de-echipament-petrolier-din-ploiesti-13750354
13750354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.