Gene Wilder, actorul care l-a interpretat pe Willy Wonka, a murit la vârsta de 83 de ani

Postat la 30 august 2016 118 afişări

Gene Wilder, actorul care l-a interpretat pe Willy Wonka, a murit la vârsta de 83 de ani

Actorul american Gene Wilder, faimos pentru rolul principal din filmul "Willy Wonka şi fabrica de ciocolată", în regia lui Tim Burton, a murit la vârsta de 83 de ani, relatează BBC.

Actorul de comedie Gene Wilder a jucat, de asemenea, în filmele "The Producers", "Blazing Saddles" şi "Young Frankenstein".

Gene Wilder a fost bun prieten şi a colaborat de-a lungul carierei cu actorul, scenaristul şi regizorul Mel Brooks, dar şi cu Richard Pryor, actor cunoscut pentru spectacolele de stand-up.

Actorul a murit la vârsta de 83 de ani, în Stamford, Connecticut, din cauza unor complicaţii ale maladiei Alzheimer, potrivit anunţului familiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.