Gedeon Richter estimează stagnarea vânzărilor

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 03 aprilie 2013 36 afişări

Grupul ungar Gedeon Richter estimează pentru acest an o stagnare a vânzărilor de medicamente pe piaţa românească exprimate în lei la valoarea din 2012, potrivit datelor publicate de portfolio.hu.

Gedeon Richter estimează stagnarea vânzărilor

Grupul ungar Gedeon Richter estimează pentru acest an o stagnare a vânzărilor de medicamente pe piaţa românească exprimate în lei la valoarea din 2012, potrivit datelor publicate de portfolio.hu. Anul trecut, vânzările Gedeon Richter România au crescut cu 1,4%, de la 129,6 milioane de euro în 2011 la 131,4 milioane de euro, evoluţia pozitivă pe piaţa românească fiind susţinută de operaţiunile de distribuţie şi retail. Gedeon Richter deţine în România o fabrică de medicamente în Târgu-Mureş - Gedeon Richter România, o reţea de peste 120 de farmacii - Gedeon Richter Farmacia şi distribuitorul Pharmafarm. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gedeon Richter,
stagnare,
vânzări
/actualitate/gedeon-richter-estimeaza-stagnarea-vanzarilor-10710561
10710561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.