Garsonieră cu bucătăria în baie, la Cluj-Napoca. WC-ul este ascuns după aragaz. Cu cât se vinde

Postat la 10 februarie 2022 1118 afişări

Garsonieră cu bucătăria în baie, la Cluj-Napoca. WC-ul este ascuns după aragaz. Cu cât se vinde

Cluj-Napoca a devenit cunoscut ca oraşul cu, pate, cele mai scumpe locuinţe din România, iar multe anunţuri de închiriere devin virale în mediul online, pentru condiţiile oferite la un preţ uriaş.

Dacă zilele trecute o garsonieră de 11 mp scoasă scoasă spre închiriere cu 200 de euro pe lună a atras un val de comentarii ironice pe Facebook, acum o locuinţă de 13 mp pătraţi este de vânzare, la preţul de 27.000 de euro, potrivit Ştiri de Cluj.

Garsoniera se află în zona ultracentrală, iar potrivit anunţului, are o cameră, bucătărie şi baie. Însă, în imagini, ultimele două încăperi pare că sunt, de fapt, una şi aceeaşi. Veceul se află ascuns după aragaz, iar la aproape un metru distanţă se află şi cabina de duş.

„Garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracţiile, punctele de interes ale oraşului şi mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafaţă utilă de 13 mp şi este compartimentată astfel: camera, bucătărie şi baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic, prin email sau la sediul agenţiei noastre”, se arată în anunţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
garsoniera,
inchiriere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.