Gara de Nord se inchide pe timp de noapte din cauza lucrarilor la Pasajul Basarab

Postat la 04 iulie 2010 60 afişări

Statia Gara de Nord nu va fi operabila, timp de patru nopti, de luni pana vineri, intre orele 00.05 si 4.20, din cauza lucrarilor de reabilitare la Pasajul Rutier Denivelat Superior Basarab – proiect derulat de Primaria Capitalei, astfel ca trenurile vor pleca sau vor sosi din/in statii adiacente.

In zilele de luni pana joi, trenul Intercity 594 Caransebes - Bucuresti Nord , va sosi in statia Bucuresti Basarab in loc de statia Bucuresti Nord (Gara de Nord Bucuresti), informeaza, duminica CFR Calatori. De asemenea, de luni pana vineri dimineata, trenul Rapid 375-2 "Pannonia" Budapesta - Bucuresti Nord va sosi in statia Bucuresti Basarab in loc de statia Bucuresti Nord (Gara de Nord Bucuresti).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Gara de Nord,
noapte,
pasaj,
Basarab,
trenuri
/actualitate/gara-de-nord-se-inchide-pe-timp-de-noapte-din-cauza-lucrarilor-la-pasajul-basarab-6490189
6490189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.