GALERIE FOTO: Imagini neaşteptate cu omul invizibil

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 15 februarie 2013 56 afişări

Liu Bolin este un artist chinez, născut în 1973. El trăieşte în Beijing şi a absolvit studii superioare în domeniul artei; operele sale au fost expuse în muzee şi galerii din întreaga lume.

Cunoscut ca Omul Invizibil, cea mai populară operă a sa este seria "Ascuns în Oraş", o serie de fotografii pe care le face din 2005 încoace, relatează Twisted Sifter. Ajutat de asistenţi, Bolin stă nemişcat ore în şir într-un anumit loc şi este pictat pentru a fi camuflat perfect. "Intenţia mea nu a fost să dispar în mediul înconjurător ci să las mediul să mă includă", a declarat artistul chinez.

Bolin nu intenţionează să dispară în mediul înconjurător, ci vrea să sublinieze cât de dăunătoare sunt dezvoltările economice şi urbane aasupra indivizilor. Este un soi de rezistenţă tacită în privinţa faptului că oamenii îşi perd capacitatea de adaptare la mediu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imagini,
omul invizibil,
omul invizibil
/actualitate/galerie-foto-imagini-neasteptate-cu-omul-invizibil-10563717
10563717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.