Gala CEO Awards, expresia admiraţiei: Business MAGAZIN i-a premiat pe cei mai admiraţi CEO din România

Autor: Ioana Matei Postat la 25 octombrie 2019 1486 afişări

Gala CEO Awards, expresia admiraţiei: Business MAGAZIN i-a premiat pe cei mai admiraţi CEO din România

Câteva sute de invitaţi, o dublă aniversare, un panel-fulger şi dezvăluirea numelor celor mai admiraţi CEO din România sunt reperele ediţiei cu numărul 10 a galei CEO Awards din 2019. În fiecare an, evenimentul recunoaşte performanţele acelor CEO care au câştigat respectul colaboratorilor, al partenerilor de afaceri, al angajaţilor şi – de ce nu? – al concurenţilor.

În cadrul ediţiei de anul acesta a evenimentului CEO Awards, am avut o aniversare dubla: 15 ani de la lansarea primei ediţii a Business MAGAZIN şi 10 ani pentru catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

Realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri, acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al exemplelor de lideri de pe scena businessului românesc.

Şi anul acesta, în cadrul galei CEO Awards, am aplaudat performanţele acelor CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea lor în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Am acordat premii prin care să recunoaştem performanţele pentru primii 10 lideri din clasamentul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

1.      Daniel Dines, CEO şi cofondator al UiPath

2.      Roxana Maftei, proprietar Farmacia Tei

3.      Dragoş Pavăl, preşedinte şi cofondator Dedeman

4.      Iulian Stanciu, fondator eMAG

5.      Vladimir Sterescu, country manager, CGS România

6.      Cristina Bâtlan, proprietar Musette

7.      Laura Ţeposu, cofondator şi director de dezvoltare Libris.ro

8.      Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup

9.      Frank Wagner, CEO, Lidl România

10.  Florin Talpeş, CEO şi cofondator Bitdefender

Anul acesta, au aderat la obiectivul nostru a găsi cei mai admiraţi CEO din România reprezentanţii platformei de resurse umane undelucram.ro, care au ajutat la realizarea platformei de votare prin care s-a realizat clasamentul admiraţiei.

Anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, în care veţi regăsi clasamentul complet, va fi disponibil pe piaţă şi distribuit abonaţilor începând de luni, 28 octombrie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
gala,
romania,
business magazin,
premiere,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.