Gafă iPhone 4S. Cum a răspuns Siri unui băieţel la întrebarea "Câţi oameni sunt în întreaga lume?"

Postat la 01 ianuarie 2012 36 afişări

Un băieţel de 12 ani şi mama lui au avut parte de o surpriză neplăcută într-un magazin din Marea Britanie. Copilul a vrut să încerce aplicaţia Siri de pe iPhone 4S punându-i o întrebare, iar răspunsul primit l-a lăsat fără cuvinte.

"Câţi oameni sunt în întreaga lume", a întrebat Charlie Le Quesne aplicaţia Siri. "Nu sunt sigur că am înţeles ce ai spus. Taci dracului din gură, urâtule…", a fost răspunsul. "M-am gândit că poate am halucinaţii. Aşa că am pus din nou întrebarea şi am primit acelaşi răspuns", a declarat mama băiatului. Femeia a înaintat o plângere către managerul magazinului, care a decis să scoată telefonul de pe raft, informează dailymail.co.uk.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone 4s,
siri,
tehnologie,
eroare
/actualitate/gafa-iphone-4s-cum-a-raspuns-siri-unui-baietel-la-intrebarea-cati-oameni-sunt-in-intreaga-lume-9118003
9118003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.