Gadgeturile şi abonamentele la sală, beneficiile preferate de noile generaţii de angajaţi

Postat la 18 martie 2016 75 afişări

Gadgeturile şi abonamentele la sală, beneficiile preferate de noile generaţii de angajaţi

Angajaţii tineri preferă pachetele de beneficii flexibile, prin care angajatorul le oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă mai mare de produse, spune Stelian Bogza, director comercial şi cofondator al BenefitOnline.ro, o platformă online care le permite angajaţilor să îşi aleagă beneficiile dorite în limita bugetului oferit de angajator.

„În 2015, cadourile pe care angajaţii şi le-au ales singuri prin intermediul platformei au constat în vacanţe în România (alese de 37% din angajaţi), transport (de­cont pentru combustibil şi trans­port în comun – 22%) şi ca­douri (32%). În categoria «ca­douri» sunt incluse atât tichetele-cadou, cât şi alte tipuri de beneficii în natură, precum produsele IT/electro­nice/gadge­turi, abona­mentele la sală sau cursuri de training care nu sunt profesio­nale“, a explicat Stelian Bogza, care administrează o plat­formă de beneficii la care au acces în prezent 20.000 de angajaţi.

În ceea ce priveşte alte bene­ficii alese de angajaţi, datele BenefitOnline.ro arată că doar 6% din angajaţii înscrişi pe plat­formă au ales pensiile private (la jumătate faţă de ponderea în­re­gistrată în anul anterior), 3% au ales cursurile profesionale (faţă de 4% din 2014) şi asigurări de să­nă­tate (doar 0,5% din angajaţi).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gadgeturile-si-abonamentele-la-sala-beneficiile-preferate-de-noile-generatii-de-angajati-15115841
15115841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.